submit


Wonen in Parijs. Het werk van de chique bedrijf, die me in staat stelt om een bezoek aan verschillende landen. Op zoek naar een meisje voor vergaderingen. Op zoek naar een open, vrolijk meisje met belangstelling, een goed humeur, sexy en ambitieus. Als ik je vinden, ik zal zeer dankbaar zijn, de vorm en het volume van dank bespreken. Ik ben niet op zoek naar een permanentie in de relatie en niet committeren aan iets. Als beide van ons het leuk zijn om elkaar, de communicatie kan gaan op een permanente basis. Ik heb niet een bijzonder grote behoefte aan kasmiddelen en ik denk dat een heleboel voordelen. Ik lees graag, liever buitenlandse literatuur en psychologie, kan een gesprek en probeer altijd om nieuwe dingen te leren. Met mij niet beschaamd om uit te gaan overal omdat ik weet hoe zich te gedragen en hebben aantrekkelijk uiterlijk. Een gewone vrouw, redelijk goed onderhouden, rook. Ik hou van koken, gezelligheid, reizen, het buitenleven. Wilt voldoen aan een voldoende man -jaar uit een andere stad het kader van de wederzijdse sympathie, voor vergaderingen. Voor een serieuze relatie nog niet klaar. Loyaliteit, integriteit garanderen. Nerds gelieve niet te storen. Ik hou van de natuur, Wandelen. Niet zoals clubs en hangouts. Op zoek naar een permanente zorg minnaar. Meer foto ‘ s worden verzonden in een UUR Adam, zijn werken, maar ontbreekt in de mannelijke ondersteuning. Wilt vinden voor een lange tijd. One-time-opties worden niet in behandeling genomen. Alleen waardig van financiële ondersteuning.

About